Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.000 Ft
Menny.:jegy

Leander Kills Stream Koncert Felvételről

3.000 Ft
Előadás időpontja
2021.05.20 21:00
Jegy típusa
Standard Jegy Upgrade
Menny.:jegy

Leander Kills Stream Koncert (2021.05.20) felvétele

Standard Jegy Upgrade – ha eredetileg Standard jegyet vettél, a támogatói összeg megfizetésével újra megnézheted a május 20. koncert felvételét június 20. éjfélig

Kérlek, mindenképp olvasd el a Fontos információk részt lent!

A megvásárolt online jegyeidet a Jegyek/Jegyeim menüpont alatt találod, miután regisztráltál és bejelentkeztél a LiveYu.hu oldalra a vásárláskor megadott e-mail címmel vagy az ahhoz tartozó Facebook/Google fiókoddal!

Szerezhető hűségpontok: 30
Jelöld be a Fejlesztési támogatást, ha szeretnéd a vásárlásod kiegészíteni! A Kosárban még meg tudod változtatni a támogatás mértékét.

Leírás

A Leander Kills zenekar a pandémia kellős közepén, 2020. október 30-án jelentette meg negyedik stúdialbumát IV címmel, mely a napokban érte el a platinalemez státuszt. A csapat szeretné már élőben is bemutatni az anyagot, ezért elkezdték a próbákat. A május 20-án a Barba Negrában tartandó főpróba végén 21:00 kezdéssel a teljes koncertprogramot eljátsszák, és élőben közvetítik a rajongók számára.

Teszteld velünk a rendszert egy nappal a koncert előtt 20:00-kor élőben!
A LiveYu platformon megosztunk veletek két eddig kiadatlan felvételt, hogy tesztelni tudjátok a rendszert az élő koncertközvetítés előtt.
Regisztráljatok a LiveYu oldalon és megnézhettek, meghallgathattok 2 dalt az eddigi legnagyobb önálló Leander koncertből itt:
Leander 10 - Jubileumi koncert részlet - PREMIER!

Fontos információk

Vásárlás folyamata

A megfelelő dátum kiválasztása után egyből a kosárhoz jutsz, ahonnan kezdve a rendszer végigvezet a fizetési folyamaton:

  1. Elérhetőség megadása - az email címedhez társítjuk a jegyet, ezért kérünk, hogy jól jegyezd meg, milyen címet adtál meg, ez kell majd ahhoz, hogy megtekinthesd az előadást
  2. Válassz fizetési módot - Paypal, Bankkártyás fizetés (SimplePay), Átutalás saját netbankból (Simple Átutalás)
  3. Számlázási adatok - szükséges, hogy beazonosítsuk ki vásárolta a jegyet
  4. Összegzés - itt el kell fogadnod az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót
  5. A Megrendelem gomb megnyomása után pár másodperccel átkerülsz a SimplePay biztonságos fizetési felületére, ahol kártya adataidat megadva kifizetheted a jegy ellenértékét
  6. Sikeres fizetés esetén emailt fogsz kapni tőlünk a vásárlás visszaigazolásáról, egy másik emailt a számlával, valamint a SimplePay fizetési szolgáltatótól a sikeres tranzakcióról

Az előadás megtekintése

A megvásárolt online jegyeidet a Jegyek/Jegyeim menüpont alatt találod, miután regisztráltál és bejelentkeztél a LiveYu.hu oldalra a vásárláskor megadott e-mail címmel vagy az ahhoz tartozó Facebook/Google fiókoddal. Figyelj arra, hogy ezt az e-mail címedet használd, mert ahhoz van kötve a jegyed.

Az előadáson a LiveYu oldalán vehetsz részt az online jegyedre kattintva.

Már csak a kezdési időpontban el kell indítanod a lejátszót.
Ha nem találod a jegyedet vagy belépés után még mindig látod a "Van jegyem" gombot az előadás oldalán, akkor kérlek jelezd a problémát a oldal jobb alsó sarkában lévő üzenetküldő ikon segítségével.

FONTOS: Ha nem azonosítod be Magad az email címed segítségével, az oldal nem fogja lejátszani a műsort! Az URL megosztásával nem tudsz másokat jogosulatlanul "meghívni" az előadásra.

Mások meghívása

Az azonosításra szolgáló email megosztását nem javasoljuk, mert ha ő is megnyitja az oldalt valahol máshol (más IP cím) és a Te emaileddel azonosítja be magát, akkor mindkettőtöket letiltja a rendszer, vagyis nem tudod megnézni az előadást.
Inkább oszd meg vele a Facebook eseményt vagy az URL-t, ahol ő is tud jegyet vásárolni.

Az előadás menete

A kezdési időpontban Neked kell elindítanod az oldalon található lejátszót.

Facebook kommentek