Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.490 Ft

Mikulás Show 2021 Élő Előadás

1.490 Ft

Az online előadás egy élőben közvetített, kb. 35-40 perces színdarabot tartalmaz, mely után kb. 30 percig a cset segítségével lehet kérdezni a Mikulástól, vagy üzenni neki!

(A jegyválasztékhoz görgess lejjebb.)

Szerezhető hűségpontok: 0

Leírás

Már évszázadok óta azon dolgozott a Mikulás, hogy minden decemberben, évről-évre meglepjen bennünket valami kedvességgel, valami kis ajándékkal. Kitalálta hát a Mikulásshowt.
 
Mikulásshow
20 évvel ezelőtt arra gondoltam a legnagyobb örömöt azzal okozom a gyerekeknek és felnőtteknek, ha személyesen találkozhatnak velem. Mivel én a Mikulás vagyok, valódi ősz a hajam és a szakállam, és nyugodtan meghúzhatod, nem fog lejönni! Ho-ho-ho-ho!
 
Sok munkám ellenére ellátogatok bárhová, ahová hívnak. Iskolákba, óvodákba, céges Mikulás ünnepségre, művelődési házakba, egyszóval bárhová, ahol a gyerekek szeretnének találkozni velem. Ezért, hogy a találkozás még maradandóbb élmény legyen a gyerkőcöknek, egy igazi varázslatos show-műsort készítettünk manóimmal, Huncuttal és Fecsegővel, ami tele van szebbnél szebb mesékkel, gyönyörű dalokkal, no meg persze sok mókával és kacagással.
Rengeteg helyen jártunk idáig, sok tízezer gyermek örömére. Olyan helyekre is eljutottunk, ahol nagyon súlyos beteg gyerekek voltak, kórházakban, ágyhoz kötve. Ilyenkor mindig összeszorul a szívem és rájövök arra, hogy milyen fontos küldetésem van a világban. Sok fájó szívet kell mosollyal meggyógyítanom. Ezért ha beteg, vagy árva gyerekekhez hívtok, szorítok rá időt, hogy elmenjek hozzájuk is. Ez csak egy kedves szóba kerül.
Remélem idén is találkozunk majd régi ismerőseinkkel, az azóta már nagyra nőtt lurkókkal, no meg persze új emberekkel, leendő barátokkal.
És még valami! Ne rosszalkodjatok! Én mindent látok! Ho-ho-ho-ho!
 
Hamarosan találkozunk!
 
A Mikulás

Jegytípusok

  • Élő: az élő előadásra érvényes a jegy
  • Élő + visszanézhető: az előadás után kb. egy órával a felvétel már újra megtekinthető. A felvételt az előadás után 2 napig lehet megtekinteni. Aki később vásárolja meg a jegyet, a vásárlás időpontjától indul a 2 nap.
  • Támogató jegy: szintén az élő előadásra és után a a felvétel megtekintésére jogosít, ám az előadástól számítva 30 napig, vagyis 2022. január 5-ig lehet vele elérni a felvételt. Ezzel a jeggyel kiemelten tudja támogatni azokat a kedves szereplőket és közreműködőket, akik ilyen időszakban is azon fáradoznak, hogy a gyerekek ne maradjanak Mikulás élmény nélkül! Köszönjük!

Facebook kommentek