Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.900 Ft

St.Martin - ZENECSEPPEK

3.900 Ft

De régen volt, hogy találkozhattam a Közönségemmel…, most pedig szervezzük, hogy ne legyen olyan sokára, mármint az előadásunk, koncertünk.

Így ugyan egyoldalú picit a láthatás, de remélem élményt tudunk ezzel adni!

Zenekarommal szeretnénk egy kellemes estét kínálni!

Kérlek, mindenképp olvasd el a Fontos információk részt lent!

Szerezhető hűségpontok: 0

Leírás

De régen volt, hogy találkozhattam a Közönségemmel…, most pedig szervezzük, hogy ne legyen olyan sokára, mármint az előadásunk, koncertünk. 

Így ugyan egyoldalú picit a láthatás, de remélem élményt tudunk ezzel adni!

Zenekarommal szeretnénk egy kellemes estét kínálni!

Harmonika: Babicsek Bernát
Billentyű: Radukov Dömötör 
Basszusgitár: Fodor Zsófi
Dob, ütős hangszerek: Gyenge Lajos
Szólógitár: Kormos János
Konga, percussion: Schneider Szilveszter

Január 9-én, újév köszöntő és egyben szülinapi koncert, ami Budaörsről a PostARTból természetesen online lesz látható és hallható.

“A művészet számomra sok mindent megőriz a világból, ami elveszni látszik!”

St.Martin zeneszerző, zenész, előadóművész, szaxofon- és pánsípművész. 26 megjelent önálló nagylemeze alapján a magyar instrumentális zene első számú előadója. De nemcsak zenéjével, hanem fotóival, verseivel és olajfestményeivel is bemutat egy olyan belső világot, ami csak rá jellemző, letisztult és különleges. 
Nevéhez fűződik négy verseskötet, egy fotóalbum és számtalan fotókiállítás saját képeiből. Kiemelkedő zenei pályafutása, valamint széles körű kreatív és jótékonysági tevékenysége elismeréseként 2014-ben a magyar állam által adományozható legmagasabb, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült.
Szakmai elismerésként a Magyar rádió eMeRTone díját kapta meg az év hangszeres szólistája kategóriában.

Szereti a stílusok közötti átjárhatóságot, legyen szó klasszikus zenéről, jazzről, vagy világoknak zenéjéről.
Megszámlálhatatlan hazai és külföldi koncert bizonyítja elhivatottságát, energiáját. (Ausztrália, Portugália, Malajzia, Amerika, Japán stb.)
Olyan neves előadókkal működött együtt közös kiadványokon, mint Candy Dulferr, Tom Scott, Warren Hill, Eric Marienthal, Nelson Rangell.

A legtöbb szerzemény szaxofonra van hangolva a világzenei elemek lüktetését, dinamikáját felhasználva.  A pánsíp mélysége, misztikus hangzása több számban is főszerepet kap. A külföldi koncertek új élményeket, új barátságokat és új munka kapcsolatokat is jelentettek. Amerikai zenész barátok közreműködésével készült két szám a lemezre, a szerzeményekben van finom improvizáció, szenvedélyes, lírai jazz. A Journey című dalban a furulya, skót duda, szaxofon, szimfonikus zenekar fúziója egy utazás hegyeken, völgyeken, stílusokon át. A francia világsláger a La Foule feldolgozásában harmonika és a szaxofon virtuóz játéka igazi örömzene.
Utazás lent és fent, kint és bent!

St.Martin

Fontos információk

Vásárlás folyamata

A megfelelő dátum kiválasztása után egyből a kosárhoz jutsz, ahonnan kezdve a rendszer végigvezet a fizetési folyamaton:

  1. Elérhetőség megadása - az email címedhez társítjuk a jegyet, ezért kérünk, hogy jól jegyezd meg, milyen címet adtál meg, ez kell majd ahhoz, hogy megtekinthesd az előadást
  2. Számlázási adatok - szükséges, hogy beazonosítsuk ki vásárolta a jegyet
  3. Összegzés - itt el kell fogadnod az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót
  4. A Megrendelem gomb megnyomása után pár másodperccel átkerülsz a SimplePay biztonságos fizetési felületére, ahol kártya adataidat megadva kifizetheted a jegy ellenértékét
  5. Sikeres fizetés esetén emailt fogsz kapni tőlünk a vásárlás visszaigazolásáról, egy másik emailt a számlával, valamint a SimplePay fizetési szolgáltatótól a sikeres tranzakcióról

Az előadás megtekintése

Az előadást az alábbi linken éred el:
https://liveyu.hu/

Ez a link a főoldalra visz, itt ki kell választanod azt az előadást/időpontot, melyre jegyet vásároltál. A vásárlás során megadott email címedhez rendeltük a jegyet, ez szükséges, hogy láthasd az előadást.
Az kiválasztott előadás oldalán a "Van jegyem" gombra kattintva meg kell adnod a már említett email címet, mellyel vásároltál. Ezzel azonosítottad be Magad és már csak a kezdési időpontban el kell indítanod a lejátszót.
Ha esetleg azt a hibaüzenetet kapod, hogy nincs jegyed az előadásra, kérlek ellenőrizd, hogy jó időpontot választottál-e ki. Ha bizonyos vagy benne, hogy jó helyen jársz, kérlek jelezd a problémát a képernyő jobb alsó sarkában lévő üzenetküldő ikon segítségével.

FONTOS: Ha nem azonosítod be Magad az email címed segítségével, az oldal nem fogja lejátszani a műsort! Az URL megosztásával nem tudsz másokat jogosulatlanul "meghívni" az előadásra.

Mások meghívása

Az azonosításra szolgáló email megosztását nem javasoljuk, mert ha ő is megnyitja az oldalt valahol máshol (más IP cím) és a Te emaileddel azonosítja be magát, akkor mindkettőtöket letiltja a rendszer, vagyis nem tudod megnézni az előadást.
Inkább oszd meg vele a Facebook eseményt vagy az URL-t, ahol ő is tud jegyet vásárolni.

Az előadás menete

A kezdési időpontban Neked kell elindítanod az oldalon található lejátszót.

Facebook kommentek